Bun Mănâncă Fleică
Bun mănâncă fleică este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 376 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 296 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de morcov, ceapă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bun Mănâncă Fleică, Bun Mănâncă Friptură De Curcan, și Bun Mănâncă Friptură De Curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Într-un castron de procesor de alimente, combinați crutoane, piper negru, piper cayenne, praf de chili și cimbru. Pulsați până când amestecul are o textură fină.
Puneți acest amestec într-un castron mare.
Combinați ceapa, morcovul, usturoiul și ardeiul roșu în vasul procesorului alimentar. Pulse până când amestecul este tocat fin, dar nu purificat.
Combinați amestecul de legume, filetul măcinat și mandrina măcinată cu amestecul de firimituri de pâine. Condimentează amestecul de carne cu sarea kosher.
Adăugați oul și combinați bine, dar evitați stoarcerea cărnii.
Împachetați acest amestec într-o tigaie de pâine de 10 inci pentru a modela forma pâinii de carne. Pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, întoarceți foaia de carne din tigaie în centrul tăvii. Introduceți o sondă de temperatură la un unghi de 45 de grade în partea superioară a pâinii de carne. Evitați să atingeți partea inferioară a tăvii cu sonda. Setați sonda la 155 de grade.
Combinați catsup, chimen, sos Worcestershire, sos de ardei iute și miere.
Ungeți glazura pe foaia de carne după ce a gătit aproximativ 10 minute.