Bun Mănâncă Fleică
Bun mănâncă fleică este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 756 calorii. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, lămâie măcinată, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Bun Mănâncă Fleică, Bun Mănâncă Friptură De Curcan, și Bun Mănâncă Friptură De Curcan.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Într-un castron de procesor de alimente, combinați crutoane, piper negru, piper cayenne, praf de chili și cimbru. Pulsați până când amestecul are o textură fină.
Puneți acest amestec într-un castron mare.
Combinați ceapa, morcovul, usturoiul și ardeiul roșu în vasul procesorului alimentar. Pulse până când amestecul este tocat fin, dar nu purificat.
Combinați amestecul de legume, filetul măcinat și mandrina măcinată cu amestecul de firimituri de pâine. Condimentează amestecul de carne cu sarea kosher.
Adăugați oul și combinați bine, dar evitați stoarcerea cărnii.
Împachetați acest amestec într-o tigaie de pâine de 10 inci pentru a modela forma pâinii de carne. Pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, întoarceți foaia de carne din tigaie în centrul tăvii. Introduceți o sondă de temperatură la un unghi de 45 de grade în partea superioară a pâinii de carne. Evitați să atingeți partea inferioară a tăvii cu sonda. Setați sonda la 155 de grade.
Combinați catsup, chimen, sos Worcestershire, sos de ardei iute și miere.
Ungeți glazura pe foaia de carne după ce a gătit aproximativ 10 minute.