Bulion de șuncă (și cum să gătești o șuncă de Picnic afumată și vindecată)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulionul de șuncă (și cum să gătiți o șuncă de Picnic afumată și vindecată). Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 150g de proteine, 116g de grăsime, și un total de 1705 calorii. 186 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Așezați totul într-o oală mare, acoperiți cu apă, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră.
Scoateți șunca din bulion, puneți-o deoparte, strecurați solidele din bulion și aruncați-le.Pentru șuncă,cu trosnituri: bateți șunca uscată, marcați pielea transversal, frecați sarea în piele și prăjiți, cu pielea în sus, într-un 163° preîncălzit până atinge o temperatură internă de135, aproximativ 1-2 ore.Întoarceți temperatura până la450 și prăjiți până când pielea devine frumoasă și crocantă, iar șunca atinge o temperatură internă de145, aproximativ 15-30 de minute.
Se lasă să se odihnească 15 minute, se feliază și se servește.