Bulion de nucă de cocos și legume thailandeze

Bulion de nucă de cocos și legume thailandeze
Thai nucă de cocos & legume bulion este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 307 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 204 de fani. Un amestec de ceapă de primăvară, morcovi, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez, Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry, și Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați pasta de curry într-o cratiță mare sau wok cu uleiul. Se prăjește 1 min până se parfumează. Sfat în bulionul de legume, laptele de cocos și zahărul brun. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
UmărUmăr
Pastă De CurryPastă De Curry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați tăiței, morcovii și frunza chineză și fierbeți timp de 4-6 minute, până când toate sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se amestecă în fasole și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați suc de lămâie după gust și niște condimente suplimentare, dacă doriți. Lingurați în boluri și presărați cu ceapă de primăvară și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista