Bulion De Nucă De Cocos

Bulion De Nucă De Cocos
Bulionul de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, ceapă verde, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bulion de nucă de cocos și legume thailandeze, Meatballs în bulion de nucă de cocos, și Midii În Bulion De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați coaja de tei, ceapa verde, șalotele și ardeiul roșu zdrobit și amestecați bine. Gatiti 2-3 minute sau pana cand urechile sunt translucide, amestecand frecvent pentru a preveni rumenirea. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Se amestecă laptele de nucă de cocos și următoarele 3 ingrediente. Se fierbe 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați cilantro chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista