Bulion de legume curry
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, bulionul de legume curry ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 234 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciorba de legume, ceapa, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Năut în bulion de nucă de cocos Curry, Bulion De Legume, și Bulion De Legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi adăugați legumele. Aruncați bine și gătiți timp de 3-4 minute până se rumenesc ușor.
Se amestecă pasta de curry și făina și se amestecă bine.
Se toarnă peste stoc și se aduce la fierbere. Se lasă la foc mic 20-30 de minute până când legumele sunt fragede.
Între timp, pentru garnitură, încălziți untul într-o tigaie și gătiți ușor ceapa timp de 7-10 minute până se rumenesc.
Se amestecă crema în supă.
Se servește imediat presărat cu ceapa prăjită și coriandrul tocat.