Bulion de ciuperci sălbatice, slănină și orz Walkers

Bulion de ciuperci sălbatice, slănină și orz Walkers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulionul de ciuperci sălbatice, slănină și orz al Plimbătorilor. O porție conține 550 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,96 USD pe porție. Un amestec de slănină, orz perlat, bețișoare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 125 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, Risotto De Ciuperci Sălbatice Și Orz, și Sos de aluat, ciuperci sălbatice și slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mare la foc mediu. Sfârâie lardonii sau slănina timp de 10 minute până devin aurii, amestecând din când în când. În timp ce gătesc, toacă ceapa, morcovii și țelina în bucăți mici. Când slănina este gata, amestecați legumele, usturoiul și ierburile, acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute.Între timp, puneți ciupercile într-un ulcior, apoi umpleți până la marcajul de 600 ml cu apă clocotită. Se lasă la macerat 10 minute.Ridicați ciupercile din suc cu o lingură cu fante și tocați aproximativ. Întoarceți focul sub tigaie, adăugați ciupercile, prăjiți 1 min, apoi turnați vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați-l să se evapore chiar în jos, apoi turnați lichidul din ulciorul de ciuperci în tigaie, evitând ultimele picături, deoarece acestea pot fi nisipoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați stocul și orzul. Se fierbe timp de 40 de minute până când orzul este fraged. Ridicați tulpinile de cimbru și rozmarin. Poate fi făcut cu până la 2 zile înainte sau înghețat până la 1 lună. Dacă faceți înainte, supa va avea nevoie de slăbire cu puțin mai mult stoc, deoarece orzul o va îngroșa în timp.Când este gata de servit, tocați mărunt verdeața și fierbeți în supă timp de 5 minute până se înmoaie. Se condimentează după gust, apoi se servește cu brânză pentru stropire deasupra, pâine crustă și Butter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
OrzOrz
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista