Bulgur - pilaf de stafide de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de grâu bulgur, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pilaf Bulgur Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când apa este aproape absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.