Bulgur, năut vegetal și fasole tocană super-alimentară grecească
Bulgur, legume năut și fasole greacă tocană de Super-alimente este un fără lactate felul principal. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați năut, spanac, stoc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tocană de năut cu Bulgur + za ' atar, Burgeri Vegani Cu Fasole Neagră Super Food, și Năut de bivol și chili Bulgur.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la marca de gaz 4,. într-o tigaie grea, încălziți jumătate din ulei și sotati ceapa și prazul cu usturoi timp de 5 minute.
Adăugați spanacul până se ofilește (dacă folosiți congelat, adăugați-le pe cele congelate și lăsați-le să se topească puțin).
Adăugați lucrurile conservate condimentarea grâului bulgur, a oțetului de vin și a stocului; se amestecă bine.Folosiți uleiul de măsline rămas pentru a unge ușor o caserolă.
Se toarnă amestecul în acest vas. Dacă utilizați lemongrass, vânătăi ușor și puneți în amestec și acoperiți cu folie,.
Coaceți timp de 40 de minute. Scoateți și amestecați. Dacă nu folosiți lemongrass, amestecați sucul de lămâie în pilaf în această etapă.
Se servește cu parmezan vegan presărat deasupra și piper negru.