O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă $1.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Bulgur mediteranean cu aragaz lent și linte ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chimen măcinat, roșii, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Linte Vegetariană Cu Aragaz Lent, și Linte De Grătar Cu Aragaz Lent Cu 3 Ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția roșiilor, măslinelor și brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Capac; gatiti la foc mic 3-4 ore sau pana cand lintea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Se amestecă roșiile și măslinele. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 15 minute mai mult. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe