O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă $1.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Bulgur mediteranean cu aragaz lent și linte ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chimen măcinat, roșii, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Linte Vegetariană Cu Aragaz Lent, și Linte De Grătar Cu Aragaz Lent Cu 3 Ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția roșiilor, măslinelor și brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic 3-4 ore sau pana cand lintea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Se amestecă roșiile și măslinele. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 15 minute mai mult. Se acoperă cu brânză.