Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere

Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere
Rețeta Bulgogi de miel cu sos asiatic de scufundare de pere ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,99 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de susan asiatic, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel cu pere asiatice și salsa Kiwi, Asiatice Scufundare Sos, și Asiatice-Scufundare Sos.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa verde, zahărul, usturoiul tocat și ghimbirul feliat în procesorși amestecați până se toacă mărunt, oprindu-se ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sos de soia, mirin, ulei de susan asiatic, semințe de susan prăjite și piper negru; whiskmarinade pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De SusanUlei De Susan
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SosSos
SemințeSemințe
4
Se toarnă 1 cană de marinadă în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.Deschideți piciorul dezosat de miel ca o carte; adăugați lavas de copt, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Turnarămân marinata peste miel, răspândindpentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi, întorcândmiel ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
1
Puree pere asiatice și ceapă verde tocatăîn procesor până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice PereAsiatice Pere
2
Adăugați sos de soia,mirin și zahăr și procesați până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ZahărZahăr
3
Adăugați ulei de susan asiatic și 2 linguri de semințe de susan prăjite; procespână când uleiul de susan este încorporat (majoritatea semințelor de susan vor rămâne intacte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
4
Transfersuce la ceașcă de măsurare cu 2 cani. Sos de sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: sosul de scufundare se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
5
Coat grill rack cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (foc mediu). Threadjalape aproximativ Chile se înjumătățește pe 2 frigarui metalice,împărțindu-se în mod egal. Filetați căței de usturoi pe o altă frigăruie metalică, distanțându-se ușor în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați jalapele și frigăruile de usturoi peplacă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Scoateți mielul din marinată și puneți-l pe grătarul pregătit cu puțină marinată încă agățată de suprafață (aruncați marinada în mâncare). Grătiți mielul până când carnea este gătită la coacerea dorită, aproximativ 15 până la 20 de minute pe parte pentru mediu (dacă Mielul începe să ardă,glisați o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă dedesubt și continuați să grătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați mielul pe suprafața de lucru și lăsațiodihniți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
9
În timp ce mielul se odihnește, grătiți jalapele, usturoiul și ceapa verde tăiată până când sunt ușor zdrobite și fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Transferați pe suprafața de lucru.
11
Așezați kochujang (pastă de ardei iute) încastron mic. Se amestecă sosul de scufundare și se împărțiprintre 8 feluri de mâncare mici. Aranjați frunzele de salată de unt pe un platou mare de servire pentru a acoperi. Tăiați subțire mielul la grătar și aranjațipeste frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ardei IuteArdei Iute
GochujangGochujang
UntUnt
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Tăiați cuișoarele de usturoilung în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
13
Tăiați ceapa verde înbucăți de 2 inci. Aranjați jalape Arkos, usturoi și ceapă verde în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
MielMiel
14
Aspersoarerămân 2 linguri Sesam prăjitsemințe peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
15
Serviți miel la grătar șilegume cu pastă de ardei iute. Permitețioaspeții să răspândească cantități foarte mici dekochujang peste frunzele de salată, aranjeazămambul și legumele în frunzele de salată,apoi înfășurați umplutura cu frunze de salatăși înmuiați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Ardei IuteArdei Iute
LegumeLegume
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
MielMiel
FolieFolie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista