Buffalo Grilled Porumb
Porumbul la grătar de bivol este un fără gluten garnitură. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de brânză, porumb urechi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Friptură și porumb în fustă în stil bivol, Fripturi de bivol cu salată de porumb murat și sos fierbinte, și Buffalo Chowder de porumb de pui cu Goug Blue Cheese Ufrougres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
În timp ce grătarul se preîncălzește, combinați maioneza, 1/4 cană de sos fierbinte, brânză albastră și 2 linguri de arpagic. Pune deoparte.
Așezați porumbul direct peste partea fierbinte a focului. Dacă utilizați grătar de cărbune, păstrați-l descoperit. Dacă utilizați gaz, acoperiți când nu întoarceți porumbul. Gatiti porumbul, rotind in fiecare minut pana cand este bine carbonizat pe toate partile, aproximativ 10 minute in total.
Transferați porumbul într-un castron mare. Se acoperă cu sos folosind o lingură sau o perie.
Transferați pe un platou de servire.
Se presară cu sosul fierbinte rămas, brânza albastră și arpagicul și se servește imediat.