Bufala Mozzerella cu Alici di Menaica

Bufala Mozzerella cu Alici di Menaica
Dacă aveți aproximativ 37 minute pentru a petrece în bucătărie, Bufala Mozzerella cu Alici di Menaica ar putea fi o mare fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Pentru $2.78 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 157 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Salată Dulce Gem Cu Mozzarella Bufala, Chiftele De Curcan Umplute Cu Mozzerella, și Pâine Plată Cu Pancetta, Mozzerella Și Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați pătrunjelul, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare, piper negru proaspăt măcinat și mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1
Puneți ouăle într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mare și apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 7 minute. Scufundați-le imediat într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci. Curățați ouăle și tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Aruncați mizuna sau rucola în suficientă vinetă de pătrunjel pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
MizunaMizuna
3
Pentru a servi, aranjați trei felii de lămâie în formă de trifoi pe o farfurie. Se acoperă cu 1 uncie de mozzarella. Drapați 1 sau 2 jumătăți de hamsii, în funcție de mărimea lor, peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
HamsiiHamsii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4
Puneți o mână mică de mizuna peste brânză și hamsie. Radeți o cantitate mică de ou peste vârful verdețurilor. Finalizați cu o picătură de vinetă. Vinaigreta rămasă se va păstra la frigider timp de 3 până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
HamsiiHamsii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
VerziiVerzii
MizunaMizuna
(Keebler)(Keebler)
5
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista