Budincă Yorkshire cu slănină și salvie
Budinca Yorkshire cu slănină și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 253 calorii. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, slănină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă Yorkshire cu slănină și salvie, Budinca Yorkshire, și Budinca Yorkshire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 450 F. saut bacon în tigaie mare la foc mediu până când este crocant.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Transferați picăturile în paharul de măsurare din sticlă. Dacă este necesar, adăugați suficient unt topit pentru a măsura 1/4 cană în total.
Se toarnă picături în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Așezați vasul în cuptorul fierbinte pentru a încălzi picăturile 10 minute.
Bateți făina, 2 linguri de salvie și sare într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți laptele și ouăle pentru a se amesteca într-un castron mare; adăugați amestecul de făină și bateți până când aluatul este neted.
Bateți în 2/3 de slănină.
Scoateți vasul de copt fierbinte din cuptor. Folosind mănuși de cuptor sau suporturi pentru oale pentru a proteja mâinile, înclinați vasul pentru a distribui uniform picăturile.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți timp de 15 minute; reduceți temperatura cuptorului la 350 de metri pătrați și continuați să coaceți până se rumenesc și se umflă, cu aproximativ 12 minute mai mult (nu deschideți ușa cuptorului în timp ce coaceți).
Scoateți budinca din cuptor. Zdrobiți slănina rămasă peste budincă, presărați cu 1 lingură de salvie rămasă și serviți.