Budincă Ușoară De Vanilie

Budincă Ușoară De Vanilie
Budinca de vanilie ușoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 192 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de unt, gălbenușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Budincă Ușoară De Vanilie, Budincă ușoară de pâine cu ciocolată cu frișcă de vanilie, și Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S.

Instrucțiuni

1
Așezați o strecurătoare de plasă peste o cană de măsurare sau un bol cu 4 căni cu un gura de scurgere și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
BolBol
2
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie și bateți până se încorporează. În timp ce bateți constant, stropiți încet în 1/4 cană de lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți gălbenușurile de ou și laptele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați cratița la foc mediu și gătiți, șoptind des, până când budinca începe să se îngroașe și începe să baloneze, aproximativ 5 până la 6 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut și treceți la o spatulă de cauciuc. Se amestecă constant, răzuind fundul și părțile laterale ale tigaiei, până când budinca face panglici vizibile atunci când este stropită pe suprafață, aproximativ 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul și extractul de vanilie până când untul se topește și se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
6
Se toarnă budinca prin filtrul pregătit. Transferați-l imediat în 4 (4 uncii) ramekins sau containere resigilabile. Apăsați ușor o bucată de folie de plastic deasupra budincii pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
SitaSita
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista