Budincă Pufoasă De Tapioca Cu Zmeură

Budincă Pufoasă De Tapioca Cu Zmeură
Budinca de Tapioca cu zmeură pufoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cremă Pufoasă De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budincă Crudă "Tapioca" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul și laptele într-o cratiță medie cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă zahărul și tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Lăsați să stea 5 min.
3
Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
4
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Se toarnă în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește. (Budinca se îngroașă pe măsură ce se răcește.) Se amestecă ușor în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
8
Adăugați gem; se amestecă ușor pentru a se învârti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista