Budincă Pufoasă De Tapioca Cu Zmeură
Budinca de Tapioca cu zmeură pufoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cremă Pufoasă De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budincă Crudă "Tapioca" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și laptele într-o cratiță medie cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă zahărul și tapioca.
Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia.
Se toarnă în castron mediu.
Așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii.
Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește. (Budinca se îngroașă pe măsură ce se răcește.) Se amestecă ușor în topping biciuit.
Adăugați gem; se amestecă ușor pentru a se învârti.