Budincă persană cu trandafir bătut și unt de miere

Budincă persană cu trandafir bătut și unt de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca persană cu trandafir bătut și unt de miere. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 857 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. 176 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită apă de trandafiri, miere limpede, unt și apă portocalie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Faloodeh (gheață de apă de trandafiri Persană), Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir, și Pâine de porumb (ușurată) și unt de miere bătut.

Instrucțiuni

1
Introduceți curmalele într-un castron cu stafidele, acoperiți cu 200 ml apă fierbinte din ibric și puneți-le deoparte. Între timp, ungeți un lighean de budincă de 1,5 litri și tapetați baza cu un disc de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DateDate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți ingredientele uscate și coaja de portocală într-un castron mare. Se amestecă curmalele și stafidele (și lichidul de înmuiere), apa de trandafiri și portocale, cu ouăle și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DateDate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă până când totul este combinat. Sfat în bazin și acoperiți cu un cerc de hârtie pergament, apoi folie, apoi legați janta cu șnur.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați budinca pe un capac de borcan răsturnat într-o tigaie mare și turnați apă fierbinte din ibric până când ajunge la jumătatea vasului. Acoperiți tigaia și aburiți ușor timp de 4 ore, completând cu mai multă apă, dacă este necesar. Budinca poate fi consumată imediat, răcită și păstrată până la o săptămână sau congelată timp de 1 lună. Pentru a reîncălzi, dezghețați complet sau scoateți din frigider și aburiți din nou timp de 30 de minute până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Pentru a face untul, amestecați ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Serviți budinca în pene cu o lingură de unt care se topește peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista