Budincă Graham Cu Căpșuni Și Banane
Budinca Graham cu căpșuni-banane necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, lapte, mentă opțional și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de mare. Rețete similare sunt Budincă De Căpșuni-Banane, Budinca De Banane Cu Capsuni, și Budincă De Pâine Cu Banane Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Linia de jos a unui 9-in. tigaie pătrată cu 4-1 / 2 biscuiți graham; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Așezați feliile de banane într-un alt castron mic; aruncați cu suc de lămâie. Se amestecă bananele și 1 cană de căpșuni în budincă. Ori în 1-3 / 4 cupe biciuit topping.
Întindeți jumătate de budincă peste biscuiții graham;repetați straturile. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Puneți la frigider boabele rămase și toppingul bătut. Chiar înainte de servire, acoperiți cu fructe de pădure rămase și topping.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.