Budincă Dublă De Porumb Cu Praz
Budinca dublă de porumb cu praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 303 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, tortilla de porumb măcinată cu piatră, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Porumb cremă cu slănină și praz, Supă Tortellini cu porumb și praz, și Spoon pâine cu praz și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ungeți un vas de copt de 8 pe 10 inci și tapetați-l cu tortilla. Într-un castron mare, bateți ouăle cu gălbenușurile.
Adăugați smântâna și laptele și bateți pentru a amesteca. Se amestecă prazul, porumbul, 2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Se toarnă crema peste tortilla. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți vasul de copt într-o tigaie și adăugați suficientă apă fierbinte de la robinet pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului.
Coaceți budinca de porumb în baia de apă timp de aproximativ 1 oră sau până când este setată.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
Faceți înainte: budinca necoaptă poate fi refrigerată până la 2 zile.