Budincă Dublă De Porumb Cu Praz

Budincă Dublă De Porumb Cu Praz
Budinca dublă de porumb cu praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 303 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, tortilla de porumb măcinată cu piatră, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Porumb cremă cu slănină și praz, Supă Tortellini cu porumb și praz, și Spoon pâine cu praz și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PrazPraz
3
Ungeți un vas de copt de 8 pe 10 inci și tapetați-l cu tortilla. Într-un castron mare, bateți ouăle cu gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați smântâna și laptele și bateți pentru a amesteca. Se amestecă prazul, porumbul, 2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CremăCremă
PrazPraz
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă crema peste tortilla. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
CremăCremă
6
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți vasul de copt într-o tigaie și adăugați suficientă apă fierbinte de la robinet pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți budinca de porumb în baia de apă timp de aproximativ 1 oră sau până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
10
Faceți înainte: budinca necoaptă poate fi refrigerată până la 2 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista