Budincă de zăpadă cu lămâie
Lemon Snow Pudding ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 6 și costă 36 de cenți per porție. O porție conține 138 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, albușuri, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor nu este atât de mare. Budinca de zăpadă cu lămâie cu sos de cremă cu busuioc , budinca de zăpadă cu sos Grand Marnier și budincă de zăpadă cu lămâie cu sos de cremă cu trandafiri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați apa, sucul de lămâie, zahărul și sarea. Se aduce la fierbere.
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se adauga in cratita. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si limpede.
Într-un castron mic, bate albușurile până se formează vârfuri tari.
Adăugați în cratiță și bateți cu un tel până se amestecă, aproximativ 2 minute.
Se lasa sa stea 4 minute.
Luați de pe foc și răciți.
Între timp, pentru sos, combinați gălbenușurile de ou, sarea și zahărul într-o cratiță grea. Se amestecă treptat laptele. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul imbraca dosul unei linguri.
Se ia de pe foc; pune imediat tigaia in apa rece sa se raceasca. Se amestecă timp de 1-2 minute.
Pentru a servi, puneți budinca în feluri de mâncare individuale și acoperiți cu sos. Sosul se va depune pe fundul vasului. Pune resturile la frigider.