Budincă De Tort De Cireșe

Budincă De Tort De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de tort cu cireșe. Această rețetă servește 10. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort Cu Budincă De Cireșe, Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe, și Tort De Budincă De Vișine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți cu generozitate un vas de copt pătrat de 9 x 9 inci. Zahăr cremă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați oul și amestecați bine. Cerneti faina, praful de copt si sarea, apoi adaugati in vasul de amestecare alternativ cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați cireșele și nucile tocate și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Se toarnă aluatul în tigaie cu unt și se netezește suprafața.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 40 de minute, sau până se rumenesc la suprafață și nu mai jiggly. În timp ce tortul se coace, faceți sosul combinând sucul de cireșe, zahărul și făina într-o cratiță mică. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până se îngroașă. Opriți focul și amestecați 1 lingură de unt și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Suc De CireșeSuc De Cireșe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Stropiți 1/3 din sosul de pe tort imediat ce îl scoateți din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întindeți pentru a distribui pe suprafață și așteptați zece minute înainte de servire, astfel încât sosul să se scurgă puțin în vârful tortului. Scoateți bucăți de tort cald și lipicios și acoperiți cu frișcă neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista