Budincă De Tort De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de tort cu cireșe. Această rețetă servește 10. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort Cu Budincă De Cireșe, Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe, și Tort De Budincă De Vișine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți cu generozitate un vas de copt pătrat de 9 x 9 inci. Zahăr cremă și unt.
Adăugați oul și amestecați bine. Cerneti faina, praful de copt si sarea, apoi adaugati in vasul de amestecare alternativ cu lapte.
Adăugați cireșele și nucile tocate și amestecați ușor.
Se toarnă aluatul în tigaie cu unt și se netezește suprafața.
Coaceți timp de 40 de minute, sau până se rumenesc la suprafață și nu mai jiggly. În timp ce tortul se coace, faceți sosul combinând sucul de cireșe, zahărul și făina într-o cratiță mică. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până se îngroașă. Opriți focul și amestecați 1 lingură de unt și extract de vanilie.
Stropiți 1/3 din sosul de pe tort imediat ce îl scoateți din cuptor.
Întindeți pentru a distribui pe suprafață și așteptați zece minute înainte de servire, astfel încât sosul să se scurgă puțin în vârful tortului. Scoateți bucăți de tort cald și lipicios și acoperiți cu frișcă neîndulcită.