Budinca de pâine piersică cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 224 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă De Pâine Cu Pere, și Budincă De Pâine Cu Ciocolată Cu Sos De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Tăiați piersicile și zdrobiți-le ușor într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Combinați laptele condensat îndulcit și ouăle; adăugați-le la piersici și amestecați bine. Se amestecă apa fierbinte, untul topit, scorțișoara și vanilia. Se amestecă pâinea franceză în amestecul de cremă până când pâinea este complet umezită. Întoarceți budinca în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Pâine Franceză
Scorțișoară
Cremă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Vanilie
Unt
Pâine
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți până când un cuțit introdus în centrul budincii iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
În timp ce budinca se coace, combinați zahărul brun, 1/2 cană de unt, siropul de porumb și romul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 3 până la 4 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Lasă să se răcească ușor.
7
Scoateți budinca din cuptor și lăsați-o să se răcească aproximativ zece minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se servește cald cu sosul de caramel. Se răcește și se acoperă orice budincă rămasă și se păstrează la frigider.