Budincă De Pâine Pentru Doi

Budinca de pâine pentru doi ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2. Un amestec de nucșoară măcinată, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 217 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Curățați Budinca De Pâine (Făcută Cu Pâine De Mere!), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.
Instrucțiuni
Împărțiți pâinea între două unse de 8 oz. vase de copt; pus deoparte. Într-un castron, bateți ouăle, laptele, zahărul, scorțișoara, nucșoara și sarea.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește ușor.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budinca de pâine în meniu? Încercați să împerecheați cu Madeiran și Pedro Ximincornez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximincarnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Un vin pe care l-ai putea încerca este Ashbrook Estate Verdelho. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Ashbrook Estate Verdelho]()
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condiment pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncăruri picante, cu aromă completă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompense cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltarea de caractere de nuci și toasty.