Budincă de pâine pecan cu sos de cremă cu rom

Budincă de pâine pecan cu sos de cremă cu rom
Budincă de pâine pecan cu sos de cremă cu rom durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 565 de calorii, 20 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD per porție. Un amestec de nucșoară măcinată, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați budinca de pâine cu sos de vanilie, budinca de ciocolată cu sos de cremă și budinca de dovleac cu sos de rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți primele opt ingrediente. Se amestecă ușor pâinea și nucile pecan; se lasa sa stea 10 minute sau pana se inmoaie painea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu, Galben și VerdeColorant Alimentar Roșu, Galben și Verde
Banană (coaptă), PiureBanană (coaptă), Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch GrosimeCeapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch Grosime
Crenguțe Suplimentare De Rozmarin Proaspăt, OpționalCrenguțe Suplimentare De Rozmarin Proaspăt, Opțional
2
Transferați la un 8-in. vas pătrat de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Biscuiți Graham întregi Cu Conținut Redus De Grăsime, Zdrobiți3 Biscuiți Graham întregi Cu Conținut Redus De Grăsime, Zdrobiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Challah Veche De O Zi CuburiPâine Challah Veche De O Zi Cuburi
3
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit
CuțitCuțit
4
Pentru sos, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea mică. Se amestecă laptele și laptele evaporat până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Cremă De Ciocolată Zdrobite FinPrăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Cremă De Ciocolată Zdrobite Fin
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
(rezerva De Chipotles)(rezerva De Chipotles)
Folie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea PlăciiFolie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea Plăcii
Roșii Proaspete, Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerRoșii Proaspete, Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Glazura De Vanilie2 Linguri Glazura De Vanilie
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți o cantitate mică din amestecul fierbinte în înlocuitorul de ou; pune totul în tigaie, amestecând continuu. Se aduce la fierbere blând; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch GrosimeCeapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch Grosime
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
7
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.
8
Se serveste cald cu budinca de paine. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banană (coaptă), PiureBanană (coaptă), Piure

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budinca de pâine funcționează foarte bine cu Madeira și Pedro Ximénez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista