Budincă de pâine de dovleac cu sos Tres Leches
Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 321 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucșoară, ouă, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Arroz con Tres Leches (budincă de orez cu trei lapte), și Banana Pâine Tres Leches Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în 1-in. cuburi și întindeți-le pe o foaie de copt sau pe un blat curat.
Lăsați să stea peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Cu o furculiță sau un cuțit ascuțit, faceți găuri peste tot dovleceii. Microunde - l la mare 10 minute.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Înjumătățiți dovleceii pe lungime; scoateți și aruncați semințele. Carnea trebuie să fie fragedă atunci când este răzuită cu o furculiță; dacă nu este, cuptorul cu microunde la înălțime (tăiat cu partea în jos) la intervale de 1 minut până se înmoaie.
Răsturnați carnea de la 1 jumătate de squash într-un blender. Rotiți cu 2 căni jumătate și jumătate, zahărul granulat, nucșoara și pudra de cinci condimente până se omogenizează.
Adăugați ouă și învârtiți doar pentru a combina.
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare și turnați peste ele jumătate din amestecul de ouă. Se amestecă restul de 1 cană jumătate și jumătate în amestecul de ouă rămas și se toarnă întregul amestec peste pâine.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, răzuiește carnea din cealaltă jumătate de dovleac într-un castron mediu.
Adăugați zahăr brun și amestecați grosier cu o furculiță.
Amestecați ușor piureul de dovlecei în amestecul de pâine. Unt un 9-de 13-in. pan și se toarnă amestecul în tigaie.
Coaceți până se fixează în centru, aproximativ 30 de minute.
Se servește cald, cu sos Tres Leches.