Budincă de pâine de dovleac cu sos de rom Caramel

Budinca de pâine de dovleac cu sos de rom Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pâine de dovleac, topping de înghețată caramel butterscotch, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel, Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel, și Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pregătiți o tigaie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, zahărul și vanilia într-un castron. Aranjați pâinea de dovleac cubată în tigaia pentru plăcinte.
Se toarnă amestecul de ouă peste cuburile de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul vasului iese curat, 30 până la 35 de minute.
Combinați sosul de caramel, smântâna grea și romul într-un castron mediu pentru microunde.
Se încălzește la cuptor cu microunde timp de 45 de secunde; măturică.
Stropiți sosul peste budinca de pâine pentru a servi.