Budincă de pâine de dovleac cu sos de ciocolată albă

Budincă de pâine de dovleac cu sos de ciocolată albă
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian? Budinca de pâine de dovleac cu sos de ciocolată albă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 983 de calorii, 31 g de proteine și 38 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,23 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită jumătate de smântână, extract de vanilie, zahăr brun și dovleac. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă, Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de cireșe și budincă de ciocolată albă cu sos de fructe de pădure roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Adăugați cuburi de pâine; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
3
Se lasa sa stea 15 minute.
4
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Dulce De Leche, DividedDulce De Leche, Divided
5
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 50-55 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bake®Bake®
CuțitCuțit
6
Între timp, într-o cratiță mică, încălzește ciocolata albă și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand ciocolata se topeste. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)
Coliere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau BomboaneColiere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
7
Serviți sosul cald cu budincă caldă. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Groase De șuncă (aproximativ 1 Kg)4 Felii Groase De șuncă (aproximativ 1 Kg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Port, Moscato Dasti, Pedro Ximenez

Budincă de pâine cu dovleac în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista