Budincă de pâine cu usturoi și ierburi
Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați lingurițe busuioc, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă De Pâine Cu Ierburi Și Mere, Pâine cu usturoi cu usturoi dublu, și Budincă De Pâine Cheddar Cu Plante De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți apă clocotită și roșiile într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine; se toaca marunt.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Combinați laptele și ouăle într-un castron, amestecând cu un tel. Se amestecă roșiile, usturoiul, 1/2 cană mozzarella, 1 lingură parmezan, busuioc, sare și piper.
Așezați pâinea într-o caserolă superficială de 1 1/2 litru acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine, amestecând ușor pentru a acoperi.
Lăsați amestecul să stea 15 minute.
Se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.