Budincă de pâine cu stafide de scorțișoară cu sos de iaurt de vanilie
Budinca de pâine cu stafide de scorțișoară cu sos de iaurt de vanilie este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest desert are 146 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de albuș de ou, albușuri de ou, extract de vanilan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Budincă de pâine cu scorțișoară și stafide cu sos de rom, Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos de afine-stafide, și Budinca De Pâine Cu Scorțișoară-Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit. Pulverizați o tigaie de copt de 8 x8 inci cu spray de gătit; deoparte.
Puneți cuburile de pâine într-un castron mare; se presara cu scortisoara. Într-un castron mediu, bateți înlocuitorul de ou, albușurile de ou, înlocuitorul de zahăr, laptele fără grăsimi sau cu conținut scăzut de grăsimi fără lactoză și vanilia până la amestec.
Se toarnă peste pâine, se presară stafide și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este umflat și auriu și testerul iese curat.
Tăiați în pătrate și serviți cald cu sos de budincă de vanilie.
Bateți oul, albușul de ou, zahărul și amidonul de porumb împreună într-o cratiță medie.
Bateți laptele fără grăsimi sau cu conținut scăzut de grăsimi fără lactoză.
Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa bule, aproximativ 10 minute.