Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de pâine cu rom, Caramel și banane ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 880 calorii, 34G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână banane coapte, ROM, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Budincă De Pâine Cu Caramel De Banane, Rom Caramel și budincă de pâine cu banane, și Budincă de pâine cu banane cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Răspândiți zahărul pudratchiar și în tigaie mare antiaderentă. Gatiti la foc mediu-mare fara a amesteca pana cand zaharul incepe sa se topeasca si sa se caramelizeze pe partea de jos (stratul de zahar va aluneca cand skilletis este inclinat), apoi amestecati pana cand tot zaharul este topit si chihlimbarul adanc si caramelul sunt netede, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1 cană smântână, rom și 1/4 lingură de sare (se vor forma niște aglomerări). Se amestecăpână când caramelul este gros și neted, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
Sare
ROM
3
Se amestecă restul de 1/4 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
4
Se ia de pe foc și se adaugă unt; se amestecă până lasosul este gros și neted, aproximativ 1 minut.Se strecoară sosul într-un castron mic. Faceți înainte: sosul se poate face cu 1 săptămână înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți, amestecând peste lowheat, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răspândiți cuburile de pâine pe coacerea cu ramăfoaie. Toast până când începe să se simtă uscat, darnu greu, aproximativ 7 minute. Se răcește pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Bateți ouăle, 3/4 cană de zahăr și 1/8 lingură de sare într-un castron mare pentru a amesteca. Aducețicremă și jumătate și jumătate pentru a fierbe într-o cratiță medie. Se amestecă foarte treptatamestec de cremă în amestec de ouă. Strecuracustard în castron mediu; se amestecă în vanilie.Se răcește până la călduț, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Vanilie
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
4
Bateti zaharul brun si untul in marikillet la foc mediu-mare pana se formeaza un sos neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți inrum, suc de lămâie și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați banane și aruncați doar până când sunt acoperite, aproximativ 30 de secunde.
7
Se ia de pe foc.
8
Unt ușor de copt din sticlă de 8x8x2 inci (capacitate de 8 căni). Împrăștiați 1/3 din pâine înfel de mâncare. Se acoperă cu jumătate de banane și jumătate desirop din tigaie. Împrăștiați jumătate din pâinea rămasă. Se acoperă cu banane rămaseși sirop din tigaie, apoi rămânepâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Unt
Pâine
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă cremă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
10
Lăsați budinca să stea în picioare30 de minute, apăsând ocazional pâinea pentru a scufunda și a absorbi crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Așezați vasul cupudding în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Adăugați suficientă apă caldă la tigaie pentru a ajunge la jumătatea distanței în sus a vasului de budincă. Acoperitigaie de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
14
Coaceți budinca 30minute. Descoperiți și coaceți până se umflă și se așează în centru, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din Baia de apă și lăsațistau 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
16
Serviți cald sau la camerătemperatura cu sos cald de caramel.