Budincă De Pâine Cu Praz
Această rețetă servește 12 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 505 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, sare kosher, COMT și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Praz, Budincă De Pâine Cu Praz, și Budincă De Pâine Cu Praz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți rondele de praz într-un castron mare cu apă călduță și învârtiți, astfel încât orice murdărie să cadă pe fundul vasului. Puneți o tigaie saut mediu la foc mediu-mare, ridicați prazul din apă, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute. Pe măsură ce prazul începe să se înmoaie, reduceți focul la mediu-mic. Prazul va elibera lichid. Se amestecă untul pentru a emulsiona și se condimentează cu piper după gust. Acoperiți tigaia cu un capac de pergament și gătiți, amestecând la fiecare 10 minute, până când prazul este foarte moale, 30 până la 35 de minute. Dacă în orice moment untul se rupe sau pare uleios, amestecați aproximativ o lingură de apă pentru a reemulsiona sosul.
Scoateți și aruncați capacul pergamentului.
Între timp, întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, rotind tigaia cam la jumătatea drumului, până la aur uscat și palid.
Transferați într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Adăugați prazul în pâine și aruncați bine, apoi adăugați arpagicul și cimbru.
Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare.
Bateți laptele, smântâna, un vârf generos de sare, piper după gust și un vârf de nucșoară.
Presărați 1/4 cană de brânză în fundul unei tigaie de 9 x 13 inci.
Întindeți jumătate de praz și crutoane în tigaie și presărați cu încă 1/4 cană de brânză. Împrăștiați prazul și crutoanele rămase deasupra și deasupra cu încă 1/4 cană de brânză.
Se toarnă suficient din amestecul de cremă pentru a acoperi pâinea și se apasă ușor pe pâine, astfel încât să se înmoaie în lapte.
Se lasă la macerat aproximativ 15 minute.
Adăugați crema rămasă, permițând ca unele dintre cuburile de pâine înmuiate să iasă în afară.
Presărați deasupra restul de 1/4 cană de brânză și presărați sare.
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până când budinca se simte pregătită și blatul este maro și clocotește.
De la Ad Hoc la domiciliu de către Thomas Keller. Copyright 2009 de Thomas Keller; fotografii copyright 2009 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.