Budincă De Pâine Cu Ghimbir De Dovleac
Budinca de pâine cu ghimbir de dovleac este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 737 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinca De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir, Budinca De Orez Cu Ghimbir De Dovleac, și Prăjituri Cu Budincă De Dovleac Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Squash: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați dovlecelul în sferturi și îndepărtați semințele.
Periați interiorul cu puțin ulei și aranjați-le pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este moale până la capăt, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. (Acest lucru se poate face cu 1 sau 2 zile înainte.) Când dovlecelul este rece, scoateți-l de pe piele și piureul într-un robot de bucătărie. Veți avea nevoie de 2 1/2 căni de piure de dovlecei pentru această rețetă. Dacă amestecul este uscat în timpul curățării, adăugați o oală de amestec de budincă.
Budinca: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare, combinați smântâna grea, ouăle, zahărul brun, condimentele și vanilia și amestecați bine. Se amestecă piureul de dovleac.
Combinați pâinea, stafidele și ghimbirul în vasul de copt.
Se toarnă amestecul de budincă peste pâine pentru a acoperi și se lasă să stea 15 minute.
Nota bucătarului: este posibil să nu utilizați toată umplutura.
Adăugați mai multă umplutură dacă există loc în vas, odată ce pâinea s-a înmuiat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este setată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Este toamna într-un desert! Pentru a servi, lingurați budinca în boluri și presărați deasupra un praf de zahăr de cofetari.