Budincă De Pâine Cu Ciuperci Și Spanac

Budincă De Pâine Cu Ciuperci Și Spanac
Rețeta budincă de pâine cu ciuperci și spanac poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 549 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, uleiul de măsline, spanacul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budincă de pâine cu ciuperci și fenicul, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Curcan-Budinca De Paine Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, 2 linguri Parmezan, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se amestecă. Se amestecă pâinea; lăsați să stea 10 minute sau până când pâinea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați spanacul, usturoiul, cimbru și restul de sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Se adaugă în amestecul de pâine; se amestecă brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Transferați la un 8-in uns.- vas de copt pătrat; se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți, neacoperit, 45-50 de minute sau până când auriu și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budincă de pâine în meniu? Încercați asocierea cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ai putea încerca Herdade Do Esporao Verdelho. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Herdade Do Esporao Verdelho
Herdade Do Esporao Verdelho
Verdelho 2014 are arome vibrante verzi, ierboase și note tropicale cu note de var și grapefruit. La gust, acest vin este proaspăt și elegant, cu note intense de fructe și minerale care duc la un final lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate22
Revista