Această rețetă servește 10. O porție conține 375 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ulei de măsline, smântână grea, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de pâine cu ciuperci și praz, Budincă de pâine cu ciuperci și praz, și Budincă de pâine cu ciuperci, praz și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți cuburile de pâine pe o tigaie de foi și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
3
Între timp, încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pancetta și gătiți timp de 5 minute, până când începeți să se rumenească. Amestecați prazul și gătiți la foc mediu timp de 8 până la 10 minute, până când prazul este fraged. Se amestecă ciupercile, tarhonul, sherry, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper și se fierbe timp de 10 până la 12 minute, până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, amestecând ocazional. De pe foc, amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Într-un bol mare de amestecare, bateți împreună ouăle, smântâna, bulionul de pui și 1 cană de Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Gruyere
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați cuburile de pâine și amestecul de ciuperci, amestecând bine pentru a combina. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite pâinii să absoarbă lichidul. Se amestecă bine și se toarnă într - un vas gratinat de 2 1/2 până la 3 litri (13-pe-9-pe-2-inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Se presară cu restul de 1/2 cană Gruyere și se coace timp de 45 până la 50 de minute, până când blatul se rumeneste și crema este setată.