Budincă de pâine cu ciuperci sălbatice și dovlecei
Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 478 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ouă, brânză gruyulincrore și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Butternut Squash și umplutură de ciuperci sălbatice, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Strângeți dovleceii pe o foaie de copt cu margini, stropiți cu ulei și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Fructe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați prazul cu 1/4 linguriță. sare; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Sare
7
Adăugați usturoi, gătiți 2 minute și adăugați amestecul la squash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Suc De Fructe
8
Topiți restul de 2 linguri. unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până când ciupercile și-au eliberat lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
10
Se ia de pe foc și se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
11
Adăugați ciuperci în amestecul de dovlecei-praz. Se amestecă pâinea; scoateți într - un unt de 9 pe 13 in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Suc De Fructe
Pâine
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouă, rămânând 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei, făina și parmezanul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Se toarnă cremă peste amestecul de pâine și se lasă să stea 10 minute. Se acoperă cu gruyre, apoi se coace, neacoperit, până când brânza se topește și începe să se rumenească și crema este doar setată (înțepați cu un cuțit pentru a verifica), 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
14
Faceți înainte: prin Pasul 4, cu 1 zi înainte, acoperit și răcit; sau terminați budinca de pâine cu 1 zi înainte, răciți și reîncălziți la 375 timp de 30 de minute.