Budincă de pâine cu ciuperci sălbatice și dovlecei

Budincă de pâine cu ciuperci sălbatice și dovlecei
Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 478 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ouă, brânză gruyulincrore și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Butternut Squash și umplutură de ciuperci sălbatice, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Strângeți dovleceii pe o foaie de copt cu margini, stropiți cu ulei și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați prazul cu 1/4 linguriță. sare; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
SareSare
7
Adăugați usturoi, gătiți 2 minute și adăugați amestecul la squash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Suc De FructeSuc De Fructe
8
Topiți restul de 2 linguri. unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până când ciupercile și-au eliberat lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
10
Se ia de pe foc și se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
11
Adăugați ciuperci în amestecul de dovlecei-praz. Se amestecă pâinea; scoateți într - un unt de 9 pe 13 in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Suc De FructeSuc De Fructe
PâinePâine
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouă, rămânând 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei, făina și parmezanul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Se toarnă cremă peste amestecul de pâine și se lasă să stea 10 minute. Se acoperă cu gruyre, apoi se coace, neacoperit, până când brânza se topește și începe să se rumenească și crema este doar setată (înțepați cu un cuțit pentru a verifica), 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
14
Faceți înainte: prin Pasul 4, cu 1 zi înainte, acoperit și răcit; sau terminați budinca de pâine cu 1 zi înainte, răciți și reîncălziți la 375 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista