Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice
Budinca de pâine cu ciuperci sălbatice necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 446 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pe o foaie de tigaie puneți pâine cubată. Prăjiți-l la cuptor până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie mare se topește untul și se sotează șobolanii până se ofilesc.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Scoateți din căldură și rezervați.
Într-un castron mare face crema, amestecati împreună crema cu ouă și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați cubulețe de pâine prăjită împreună cu arpagicul, cimbrul și rozmarinul în amestecul de ouă. Se amestecă ciupercile sotate și se amestecă parmezanul ras.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9 x 13 inci, deasupra cu parmezan mai ras, după gust.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când blatul este maro auriu și crema este setată.