Budincă De Pâine Cu Cireșe Uscate Cu Ciocolată
Budinca de pâine cu cireșe uscate cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 8. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr turbinado, ouă, semințe fasole de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budincă de orez cu ciocolată albă cu sos de cireșe uscate, Budincă de orez cu ciocolată albă cu sos de cireșe uscate, și Budinca de pâine de ciocolată cu cireșe uscate la soare și cre biciuit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: opt ramekins de 4 uncii
Puneți chipsurile de ciocolată neagră într-un castron mare rezistent la căldură. Într-un alt castron mare, amestecați ouăle și zahărul brun până se combină bine.
Într-o cratiță medie, aduceți la fiert smântâna, laptele, țuica, coaja de portocală, semințele de vanilie, sarea și zahărul granulat; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se toarnă lichidul fierbinte peste chipsurile de ciocolată neagră și se amestecă până se topește și se netezește. În timp ce bateți constant, turnați amestecul de ciocolată neagră în ouă, amestecând până se combină.
Adăugați pâinea și aruncați ușor pentru a acoperi.
Transferați amestecul de pâine la frigider și răciți la temperatura camerei. Se amestecă chipsurile de ciocolată și cireșele uscate. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Puneți opt ramekine de 4 uncii pe o foaie de copt și acoperiți-le ușor cu spray de gătit.
Amestecați amestecul de budincă de pâine pentru a distribui uniform chipsurile de ciocolată și cireșele. Împărțiți amestecul între ramekinele preparate.
Presărați puțin zahăr Turbinado peste partea superioară a fiecărei budinci și coaceți până se umflă și se fixează, aproximativ 30 de minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.