Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, baghetă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de fructe de pădure roșii, Budincă de pâine de dovleac cu sos de ciocolată albă, și Budinca de paine cu ciocolata alba cu sos de cirese Tarta.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 x 8 inci. Împrăștiați cuburile de pâine în tigaie.
Pentru a face budinca: într-o cratiță de dimensiuni medii, încălziți smântâna, laptele, zahărul și ciocolata la foc mediu-mic doar până când ciocolata este topită, amestecând constant.
Scoateți tigaia de pe foc.
Bateți oul, gălbenușurile și vanilia până se încorporează complet.
Se toarnă crema peste cuburile de pâine și se apasă pe cuburile de pâine pentru a se înmuia.
Lăsați amestecul să stea 10 minute, apăsând de câteva ori pe cuburile de pâine, astfel încât să se înmoaie uniform.
Coaceți până devin aurii și doar setați, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Lăsați tigaia să se răcească pe un suport de sârmă.
Pentru a face sosul: într-un castron mare rezistent la căldură, încălziți ciocolata cu smântâna, amestecând ușor, până când ciocolata se topește și amestecul este neted.