Budinca de pâine cu ciocolată albă este o lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 502 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de copt, unt, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă, și Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat jumătate din cuburi de pâine, afine, chipsuri de vanilie și nuci pecan. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, 3/4 cană de zahăr, vanilia, scorțișoara și condimentul până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Bomboane De Napolitană Necco
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se lasă să stea 15-30 de minute.
5
Se presară cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți, neacoperit, la 375 CP timp de 55-65 minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat. Acoperiți ușor cu folie în ultimele 15 minute dacă topul se rumeneste prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și untul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați ciocolată și scoateți-o de pe foc (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
9
Se lasă să stea 5 minute; bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se servește cu budincă caldă de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Budincă de pâine în meniu? Încercați asocierea cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.