Budincă de pâine cu brioșă de vanilie cu sos Suzette de piersici

Budincă de pâine cu brioșă de vanilie cu sos Suzette de piersici
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 890 calorii. Dacă $ 2.68 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine brioșă de vanilie cu sos Suzette piersic ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați menta, rom, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine Brioche cu sos de vanilie, Budincă De Brioșe De Cireșe-Vanilie, și Crepes Suzette cu înghețată Vanillan și sos de unt de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru budinca de pâine: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați pâinea cubată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Într-o cratiță mică, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-un castron mare, combinați untul topit, stafidele, laptele condensat, zahărul și vanilia și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouăle și amestecați din nou până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă crema peste pâine și se lasă să se înmoaie câteva minute. Apăsați pâinea în lichid pentru a ajuta la absorbție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
8
Presărați blatul cu scorțișoară și pecanele tocate și coaceți la cuptor până când crema este setată, aproximativ 30 de minute. Lipiți un cuțit în centrul budincii. Dacă iese cu lichid lipit de cuțit, gătiți încă câteva minute până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Scoateți budinca de pâine din cuptor și lăsați să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru sosul de piersici: într-o cratiță mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați piersicile, zahărul și lichiorul și amestecați ușor până când zahărul se dizolvă. Se lasă să fiarbă până când amestecul începe să se îngroașe și să se întunece, aproximativ 2 minute. Amestecați în timp ce gătiți pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12
Adăugați smântâna grea și amestecați pentru a combina. Se lasă să se încălzească și se îngroașă, aproximativ 2 minute. Dacă sosul are nevoie de îngroșare suplimentară, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic și amestecați puțin în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se scoate de pe foc și se menține cald.
1
Încălziți o tigaie mică, antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați zahărul. Se amestecă și se gătește până se topește zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul de portocale și romul întunecat. Reveniți la foc și fierbeți timp de 1 minut, apoi flambați, dacă doriți, sau lăsați alcoolul să se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
AlcoolAlcool
3
La farfurie: folosind un tăietor de inel, tăiați runde de budincă de pâine și farfurie într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă sosul de piersici deasupra, apoi sosul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Garnisiți cu o păpușă de creme fraiche și o mentă proaspătă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista