Budincă De Pâine Croissant
Budinca de pâine Croissant ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 13g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Croissant, Budincă De Pâine Croissant, și Budincă De Pâine Croissant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați croissantele pe jumătate pe lungime; rupeți jumătățile inferioare ale croissantelor în bucăți mici.
Încălziți bourbonul într-o cratiță mică la foc mic; se amestecă stafidele.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Puneți uniform bucățile de croissant într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Așezați blaturile de croissant, cu crusta în sus, peste amestec.
Bateți împreună ouăle și zahărul.
Bateți în smântână, vanilie și sare. Turnați încet amestecul peste blaturile de croissant; apăsați pâinea pentru a absorbi lichidul. Capac; se răcește 1 oră.
Așezați vasul într-o tigaie mai mare.
Se toarnă apă fierbinte într-o tigaie mai mare, umplând pe jumătate plină.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți încă 15 minute.
Scoateți din cuptor și scoateți vasul din tigaia cu apă.
Se servește cald cu sos Bourbon.