Budincă de orez pentru mic dejun
Budinca de orez pentru micul dejun necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 470 de calorii , 5 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Această rețetă de la Taste of Home necesită orez basmati, zahăr brun, smântână grea pentru frișcă și unt. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt budinca de orez cu stafide la cuptor , budinca de orez la cuptor și budinca de orez negru cu infuzie de cardamon cu lapte de cocos .
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Într-un castron mare, combinați orezul, piersicile, cireșele, smântâna și 1/4 cană de zahăr brun.
Transferați într-o tavă de copt unsă de 1-1/2 litru.
Combinați ovăzul, nuca de cocos, nucile pecan, untul și zahărul brun rămas; se presara peste orez.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.