Budinca de orez japonez infuzată cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 261 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână grea, ghimbir cristalizat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Infuzat Cu Ghimbir Portocaliu Turmeric, Sholeh Zard: Budincă De Orez Infuzată Cu Șofran, și BUDINCĂ DE OREZ INFUZATĂ CU ȘOFRAN CU CLĂTITE DE GRÂU INTEGRAL ÎNDULCITE pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sirop: într-o cratiță medie, combinați apa și zaharurile. Gatiti la foc mediu pana la fierbere. Întoarceți focul la minim, amestecați și fierbeți aproximativ 30 de minute. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Așezați ghimbirul ras în pânză de brânză; legați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Combinați laptele, laptele de soia și punga de ceai de ghimbir într-o cratiță mare. Se fierbe la foc mic timp de 1520 de minute. Ocazional skim top.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Soia
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți punga de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se amestecă orezul și siropul. Gatiti la mare pana cand amestecul fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, neacoperit, amestecând des, până când budinca se îngroașă și orezul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
6
Lingurați budinca în fiecare din cele 10 căni, topind fiecare cu o felie de căpșuni și ghimbir, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.