Budincă de orez cu zmeură Creme Brulee
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă budincă de orez cu zmeură. Această rețetă face 6 porții cu 339 de calorii, 5 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, jumătate și jumătate, boabe de vanilie și zmeură. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ budincă de orez cu miere, vanilie, cremă brulată, budincă de orez cu boabe de vanilie, cremă brulă și zmeură.
Instrucțiuni
Combinați apa și sarea într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se adaugă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul a absorbit toată apa, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc pentru a se raci; pufează cu o furculiță.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Se toarnă smântâna și jumătate și jumătate într-o cratiță. Răzuiți semințele de boabe de vanilie în amestecul de smântână; adauga pastaia de fasole. Aduceți amestecul la fiert; se ia de pe foc.
Scoateți și aruncați boabele de vanilie.
Bateți gălbenușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un castron; amestecați treptat amestecul de smântână. Îndoiți orezul în amestecul de ou-cremă.
Se toarnă amestecul uniform în șase rame de 3/4 de cană pentru cremă. Puneți 6 zmeură în fiecare ramekin.
Puneți ramekins într-o tavă de copt de 9 x 13 inci; umpleți tava cu apă până la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se fixeaza la mijloc, aproximativ 40 de minute.
Scoateți ramekins din baia de apă și răciți pe un grătar timp de 30 de minute. Acoperiți ramekins cu folie de plastic și dați la frigider până se răcesc complet.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți grătarul cuptorului.
Aranjați ramekins pe o foaie de copt; presarati fiecare cu 1 lingura zahar.
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când zahărul devine maro auriu, 3 până la 5 minute.
Vin recomandat: Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Portul Tawny, Sauternes
Creme Brulee funcționează foarte bine cu șampanie, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, Tawny Port și șampanie completează toate creme brulee cremoase. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.