Budincă De Orez Cu Cireșe Uscate Și Coacăze
Budinca de orez cu cireșe uscate și coacăze necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ciocolată cu cireșe uscate la soare și Cre, Orez roșu cu spanac și cireșe uscate, și Orez sălbatic cu cireșe uscate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți un vas de copt de 1 1/2 litru cu spray de gătit; pune deoparte.
Combinați laptele și următoarele 7 ingrediente într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați orez și amestecați bine.
Adăugați cireșe și coacăze; se toarnă amestecul în vasul de copt.
Așezați vasul de copt într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Se toarnă apă fierbinte în tava de copt la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 55 până la 57 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.