Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită

Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă orez cu budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 228 de calorii, 4 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de vanilie, suc de lămâie, gălbenușuri și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sos de orez basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos, budincă de orez cu nucă de cocos prăjită și budincă de orez cu nucă de cocos prăjită cu sos de cireșe.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul, 1/2 cană de lapte, apă și sare la fiert, apoi reduceți la minimum și acoperiți bine cu folie. Gatiti pana se absoarbe toata umezeala, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Smântână, Bătută1/2 Cană Smântână, Bătută
Piure Concentrat De Fructul PasiuniiPiure Concentrat De Fructul Pasiunii
1 Cană Piure Concentrat De Fructul Pasiunii1 Cană Piure Concentrat De Fructul Pasiunii
Piure Concentrat De Fructul PasiuniiPiure Concentrat De Fructul Pasiunii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Lăsați să stea oprit cu folie încă pe încă 5 minute. Intr-un castron mic inmuiati gelatina pudra cu cele 2 linguri de apa. Într-o cratiță aduceți la fiert restul de 1 1/2 cană de lapte împreună cu boabele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Lasă să stea 15 minute pentru a infuza.
4
Se bat galbenusurile cu zaharul apoi se calesc cu amestecul de lapte fierbinte. Reveniți la foc și gătiți ușor pentru a se îngroașa. Intre timp, pune gelatina cu buretele in apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Luați engleza îngroșată de pe foc și adăugați gelatina cu burete. Se amestecă pentru a se topi gelatina, apoi se strecoară într-un castron și se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se pune peste apă cu gheață și se amestecă pentru a se răci și se îngroașă. Pe măsură ce începe să se îngroașe, dar înainte să se întărească prea mult, se încorporează frișca și nuca de cocos prăjită și se toarnă în vase mici. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Într-o cratiță mică, la foc mediu, amestecați zahărul și apa până când zahărul este complet dizolvat. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Bateți într-un castron piureul de fructul pasiunii, sucul de lămâie și 1/3 cană de apă cu zahăr până se amestecă bine. Păstrați restul de apă cu zahăr (sirop simplu) într-o sticlă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Elixir GElixir G
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Stropiți cu sos de fructul pasiunii peste budinca de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca de orez poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista