Budincă de mic dejun cu orez roșu, mei și ovăz din Bhutan

Budincă de mic dejun cu orez roșu, mei și ovăz din Bhutan
Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 482 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, frunze de dafin, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac, Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, și Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Foxtail mei s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică (sau aragaz electric pentru orez, așa cum am făcut eu) combinați orezul roșu Bhutan, meiul, apa, bățul de scorțișoară, cardamomul și frunzele de dafin; lăsați boabele/condimentele să se înmoaie cel puțin 20 de minute înainte de gătit. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se Reduce la foc mic, fiind atent amestecul nu se fierbe peste. Gatiti pana cand boabele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Alegeți condimente întregi și aruncați. Se răcește și se transferă boabele fierte într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
MeiMei
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați sau ungeți un vas de copt rotund din ceramică de 2 litri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Faceți caju: într-o tigaie mică, topiți untul la foc mediu până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați caju, scuturând tigaia sau amestecând ocazional, având grijă să nu le ardeți în timp ce gătesc rapid. Vrei majoritatea pieselor maro auriu pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați zahăr turbinado, aruncând pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Într-un castron mare, rupeți ușor boabele fierte cu o lingură. Îndoiți ovăzul și coacăzele (rupând orice ciorchini, cu degetele), pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Într-un castron separat (mi-am folosit quart Pyrex), folosind o furculiță sau un tel, combinați piure de banane, jumătate și jumătate, ouă, zahăr brun, condimente, sare și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se toarnă amestecul lichid în amestecul de cereale / coacăze și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Transferați în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu caju de unt brun prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți timp de 40-45 de minute până când blatul este auriu și umflat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți imediat, cu o păpușă de crme fraiche sau iaurt, dacă doriți. Bucurați-vă și apoi mâncați ceva sărat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista