Budincă de mic dejun cu orez roșu, mei și ovăz din Bhutan

Budincă de mic dejun cu orez roșu, mei și ovăz din Bhutan
Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 482 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, frunze de dafin, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac, Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, și Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Foxtail mei s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică (sau aragaz electric pentru orez, așa cum am făcut eu) combinați orezul roșu Bhutan, meiul, apa, bățul de scorțișoară, cardamomul și frunzele de dafin; lăsați boabele/condimentele să se înmoaie cel puțin 20 de minute înainte de gătit. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se Reduce la foc mic, fiind atent amestecul nu se fierbe peste. Gatiti pana cand boabele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Alegeți condimente întregi și aruncați. Se răcește și se transferă boabele fierte într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
MeiMei
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați sau ungeți un vas de copt rotund din ceramică de 2 litri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Faceți caju: într-o tigaie mică, topiți untul la foc mediu până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați caju, scuturând tigaia sau amestecând ocazional, având grijă să nu le ardeți în timp ce gătesc rapid. Vrei majoritatea pieselor maro auriu pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați zahăr turbinado, aruncând pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un castron mare, rupeți ușor boabele fierte cu o lingură. Îndoiți ovăzul și coacăzele (rupând orice ciorchini, cu degetele), pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Într-un castron separat (mi-am folosit quart Pyrex), folosind o furculiță sau un tel, combinați piure de banane, jumătate și jumătate, ouă, zahăr brun, condimente, sare și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se toarnă amestecul lichid în amestecul de cereale / coacăze și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Transferați în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu caju de unt brun prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Coaceți timp de 40-45 de minute până când blatul este auriu și umflat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Serviți imediat, cu o păpușă de crme fraiche sau iaurt, dacă doriți. Bucurați-vă și apoi mâncați ceva sărat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista