Budincă De Bere Rădăcină

Budincă De Bere Rădăcină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Budinca de bere rădăcină. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 621 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sirop de glucoză, apă, sodă de bere rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă De Bere Rădăcină, Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, și Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender comercial, măcinați 1/2 cană de bomboane de bere rădăcină, laptele praf, amidonul de porumb și sarea într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
BomboaneBomboane
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o cratiță medie la foc moderat, aduceți laptele integral și sifonul de bere rădăcină la foc mic. Adăugați cu grijă amestecul fierbinte la pulberea din blender și, cu blenderul la foc mic, procesați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați untul și gălbenușurile de ou, apoi creșteți treptat viteza blenderului la mare și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă cu grijă budinca fierbinte înapoi în cratița medie, se pune la foc moderat și se gătește, amestecând energic, până se fierbe. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când budinca este foarte groasă, încă aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
6
Așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii și refrigerați cel puțin 1 oră. Faceți înainte: budinca poate fi pregătită înainte și păstrată, acoperită la frigider, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Pulverizați o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură cu spray de ulei vegetal antiaderent și pregătiți-vă. Căptușiți o foaie mare de copt cu margini cu un covor de copt antiaderent sau pulverizați cu spray antiaderent cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți zahărul, siropul de glucoză și apa la foc mic. Gatiti, rotind tigaia ocazional, dar nu amestecand, pana cand amestecul devine o culoare caramel mediu-inchis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Adăugați untul, caju și sarea și folosiți spatula de cauciuc pulverizată pentru a amesteca amestecul până când caju sunt complet acoperite cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CajuCaju
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Turnați cu grijă Nuga pe foaia de copt pregătită și folosiți spatula de cauciuc pentru a o întinde într-un strat subțire și uniform. Se lasă deoparte să se răcească și să se întărească, aproximativ 30 de minute. Odată ce Nuga este complet rece, folosiți-vă mâinile pentru a o rupe în bucăți mici, apoi transferați-o într-un Coupe Robot sau robot de bucătărie și măcinați-o într-o pulbere grosieră. Faceți înainte: Nuga poate fi făcută înainte și păstrată, într-un recipient etanș la temperatura camerei, timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna și zahărul până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
1
Așezați restul de 1/2 cană de bomboane de bere rădăcină într-o pungă de plastic resigilabilă și folosiți un ciocan de carne sau un sucitor pentru a le zdrobi în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
BomboaneBomboane
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
2
Împărțiți budinca răcită în 4 pahare răcite. Dollop fiecare budincă cu frișcă și garnisiți cu nuga de caju zdrobită și bucăți de bomboane de bere rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
CajuCaju
BomboaneBomboane
3
* Bomboanele de bere rădăcină pot fi găsite la unele supermarketuri, farmacii sau magazine de bomboane sau comandate online de la magazinul Good Old Day. ** Laptele praf degresat poate fi găsit la unele supermarketuri sau comandat online de la King Arthur Flour. *** Siropul de glucoză este similar cu siropul de porumb, dar mult mai gros; ajută la prevenirea cristalizării zahărului și este folosit pentru a face caramel și diverse bomboane. Poate fi găsit pe unele piețe de specialitate sau comandat online de la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf DegresatLapte Praf Degresat
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
BomboaneBomboane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Bucătăria brutarului.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista