Budincă aburită cu rubarbă

Budincă aburită cu rubarbă
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, budinca aburită cu rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rubarbă, ouă, făină de auto-creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Budincă aburită cu rubarbă, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Budincă aburită așa cum îți place sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti rubarba cu 75g / 2oz de zahar si ghimbir la foc usor timp de 2-3 minute pana cand incepeti sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Se ia de pe foc.
3
Ungeți un lighean de budincă de 900 ml. Puneți untul și zahărul rămas într-un castron și smântână împreună. Se amestecă extractul de vanilie, apoi se bate în ouă, puțin câte puțin. Se cerne în făină și se pliază cu grijă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți rubarba în fundul bazinului, apoi lingurați amestecul de burete deasupra și nivelați suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
5
Ungeți o bucată de hârtie rezistentă la grăsimi puțin mai mare decât partea superioară a bazinului de budincă. Faceți o încrețire în centru și fixați-o deasupra bazinului. Repetați cu o bucată de folie, apoi fixați totul cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Așezați într-o tigaie pe jumătate umplută cu apă clocotită. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră, verificând în mod regulat dacă tigaia nu fierbe uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți capacul, răsturnați budinca pe o farfurie, apoi ridicați cu grijă bazinul de budincă.
8
Se servește cu crme frache sau cremă unică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UnicăCremă Unică

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista