Budinci Yorkshire Cu Ierburi
Herbed Yorkshire budinci ar putea fi doar garnitura pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinci Yorkshire, Budinci De Ceapă Yorkshire, și Budinci Yorkshire Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în lapte. Cerneti faina si sarea in amestecul de oua; bateți până se omogenizează bine și se omogenizează.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute sau la frigider până la 3 ore. Rewhisk înainte de a utiliza.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați 16 căni de brioșă metalice standard (1/3 cană) în cuptor pentru a preîncălzi 10 minute.
Așezați 1 linguriță de picături din friptura de coaste în fiecare ceașcă de briose. Puneți tigaia în cuptor până când picăturile sunt foarte fierbinți, aproximativ 8 minute. Lingurați imediat 2 linguri generoase de aluat deasupra picăturilor fierbinți în fiecare ceașcă de brioșă.
Coaceți până când budincile sunt aurii și pufoase, aproximativ 12 minute (budincile se vor scufunda în centru, dar marginile vor rămâne pufoase).